GEGEVENS:


Ras: Huacaya
IAR: 132670

BAF: BAF102188

Kleur: Solid White
Born: 2007-02-27
Moeder: Shanbrooke Accoyo Taquile (SW)
Vader: Shanbrooke Accoyo Yavari (SW)

SHANBROOKE ACCOYO EXQUISITE OF TOP-LINE:

Heeft een zeer goede wolstruktuur met zeer hoog frequente en diepe krimp en zeer goede lokstuktuur. Zij komt uit een familie van Kampioenen met haar oudere broers en zusters hebben zij allen tittels gewonnen. Zij bulkt uit van overvloed in lengte en heeft uit ongelooflijke glans door de vacht. Haar oudere volledige broer was Nationale 2008 Kampioen. We hebben Exquisite aangekocht omwille van haar uitzonderlijke bloedlijn. Deze merrie werd door shanbrooke onder voorwaarden verkocht, alleen als we er Embryo transfer mee deden dus behoord deze merrie tot ons ET programma.

Haar moeder, dit is de accoyo genetica op zijn best.Taquille werd in 2002 speciaal  geselecteerd door Ron en Dianne uit de beroemde Accoyo kudde van Don Julio in Peru.Ze heeft een uitstekende wolkwaliteit met superieure lokstruktuur uitstekende lengte en diep ingesneden krimp, alles in een super evenwichtig kader welke de vacht zo speciaal maakt en dit ook op haar veulens doorgeeft.

Ze is de meest succesvolle fokmerrie op de shambrooke boerderij en heeft al verschillende kampioenen voortgebracht.Ze wordt gebruikt  als donor moeder voor ET en heeft momenteel 17  schitterende nakomelingen waar van  er slechts een paar werden verkocht de rest blijft in de fokgroep van shambrooke. Op een leeftijd van 5 jaar werd ze kampioen volwassen merries nationaal en regionaal vlak en op een leeftijd van 6 jaar behaalde haar vacht supreme kampioen op de national show in 2004.

Haar nakomelingen hebben een uitzonderlijke vacht, een uitstekende glans mooie krimpstruktuur met een uitstekende lengte, dit alles met een lage micron en met een uitmuntende lokstruktuur en een umiformiteit van kop tot teen.Haar nakomelingen zijn allen in kwaliteit vergelijkbaar waaruit blijkt dat de accoyo genetica er niet om liegt.

Haar vader werd geselecteerd voor zijn uitstekende vacht en zij indrukwekkende frame.
Yavari heeft een fijne vacht met uitstekende dekking en een enorme dichtheid. Een typische accoyo vacht met een ongezien scheergewicht met een goede glans en een zeer constante micron over de volledige vacht. Een superieure bundeling, zeer goede lengte, mooie krimpstijl met een soft handling.
Heeft verschillende kampioenen bij zijn nakomelingen waaronder de supreme champion nationale show in Austalie 2006 en 2008.
Yavari maakt ook deel uit van een SRS-fokprogramma.

WOLRESULTATEN:

JAAR MICRON SD CV CF
2011 20.80 4.00 19.30 98.50%
2012 23.30 4.90 21.10 91.80%

FOTO'S: